La Ciutat, líder d’audiència dels mitjans en català al Camp de Tarragona

  El digital La Ciutat assoleix un rellevant increment de la seva audiència a Tarragona

  El diari digital de proximitat La Ciutat es consolida com un dels mitjans de comunicació de referència a Catalunya en català, aconseguint fregar aquest mes d’octubre la xifra de 500.000 lectors únics en web i app.

  Així, La Ciutat acaba el mes d’octubre ocupant el 14è lloc a la llista de mitjans en català auditats per OJD Interactiva. Un mes fantàstic en el qual el digital ha ascendit nombroses posicions dins del rànquing d’editorials de notícies i mitjans de comunicació de Catalunya auditades també pel portal mesurador d’audiències per Similarweb.

  A més, La Ciutat és dins el TOP 5 de mitjans en català més llegits a través de la seva app amb gairebé 50.000 descàrregues.

  Cal destacar que el diari La Ciutat és un diari pensat exclusivament en clau de proximitat local i que no comprèn temàtiques de caràcter més generalista.

  Per aquest motiu, La Ciutat es consolida com el diari de proximitat líder entre els mitjans catalans, gràcies a les diferents capçaleres per tot Catalunya.

  La Ciutat, líder d’audiència al Camp de Tarragona

  La Ciutat ha estat líder d’audiència entre els mitjans de les comarques de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Penedès durant l’octubre.

  Segons l’informe d’OJD Interactiva, La Ciutat queda en primera posició del rànquing a les comarques del Camp de Tarragona per sobre d’altres mitjans com el Tarragona Digital, el Diari Mes, El Tarragona21 i el República Checa.

  La Ciutat, el mitjà de proximitat de la gent jove

  Els lectors de La Ciutat són un públic majoritàriament jove. El segment d’edat de més lectors i lectores del nostre digital és entre els 25 i els 34 anys, sent un 27,59% del total dels nostres lectors.

  Per darrere hi trobem el segment entre els 35 i els 44 anys, amb un 23,37% del total de lectors de La Ciutat, i aquest percentatge va baixant a mesura que augmenta l’edat.

  El públic d’entre 45 i 54 anys suposen un 17,53% del total dels nostres lectors; i entre els 55 i els 64 anys són l’11,81% del total.

  Per gènere, els lectors de La Ciutat són majoritàriament homes, amb un 51,14% del total, però amb xifres molt equiparades a les de les dones, un 48,86% del total.