La CET farà d’intermediària amb els CAP de Torreforta i Bonavista

La Coordinadora ajudarà als CAP a destensar el volum de feina

Les persones que no puguin contactar ni demanar cita amb els CAP de Torreforta i Bonavista, poden fer-ho a través de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona, trucant al +34 977 55 13 00 o enviant un correu electrònic a [email protected]. Només cal facilitar el nom, telèfon i una breu explicació del motiu de la trucada. 

L’equip de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona crearà un registre que es compartirà amb els directors dels CAP de Torreforta i Bonavista. Posteriorment, el personal sanitari es posarà en contacte amb la persona sol·licitant. 

Aquesta mesura respon al col·lapse que pateixen les línies telefòniques d’ambdós CAP. L’objectiu de la Plataforma de Salut és que cap persona es quedi desatesa i, a la vegada, ajudar als professionals dels centres. Aquesta és una ajuda temporal per un moment excepcional, la Plataforma segueix exigint reformes i millores de tots els centres sanitaris. 

Aquesta solució es va acordar en la passada reunió de la Plataforma per una Salut Pública i de Qualitat 100×100 de la CET, amb la gerència de la regió sanitària del Camp de Tarragona. En la mateixa reunió, Salut es va comprometre a ampliar les línies telefòniques i a crear un canal de WhatsApp per poder demanar la cita. Les altres opcions actualment disponibles per demanar cita prèvia són: l’app La Meva Salut, l’app E-Consulta, o per via telefònica.