Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

La campanya comercial dels Bons Salou es prolongarà fins al 22 de desembre

Avatar photo

La campanya comercial dels Bons Salou es prolongarà fins al 22 de desembre, en una iniciativa per dinamitzar i incentivar les compres prèvies a Nadal, per part de la ciutadania.

A partir d’avui divendres, dia 24 de novembre, es torna a posar en marxa la iniciativa de l’Ajuntament de Salou, amb una inversió de 100.000 euros, que té com a objectiu fomentar el consum dins el teixit comercial i de serveis del municipi.

La ciutadania pot gaudir d’un 30% de descompte en les seves compres, en una àmplia varietat d’establiments locals, incloent-hi botigues de moda, serveis com perruqueries, acadèmies i centres de formació, restauració, joieries, joguines i electrodomèstics, fins a un descompte màxim de 30 € per persona.

Per ser beneficiari dels bons, és imprescindible estar empadronat o ser propietari d’un bé immoble a Salou, i major de 18 anys. L’estratègia no estableix un mínim de despesa per compra, garantint, així, una accessibilitat màxima i permetent que cada persona pugui acumular un estalvi de fins a 30 euros.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × 4 =

Notícia anterior

Balaguer celebra diversos actes amb motiu del 25-N

Notícia següent

Sabadell celebra aquest diumenge la Festa del Voluntariat

Notícies relacionades