La 8a Women Race El Corte Inglés se celebrarà el pròxim 22 d’octubre

La cursa solidària torna a comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Tarragona, mitjançant Tarragona Esports, torna a col·laborar enguany en la Wowen Race El Corte Inglés que arriba a la seva vuitena edició i tindrà lloc el pròxim diumenge 22 d’octubre. La prova solidària, impulsada pel centre comercial El Corte Inglés, torna a tenir com a principal objectiu recaptar els màxims fons possibles per a l’Associació Contra el Càncer de Tarragona. De fet, l’esdeveniment tindrà lloc coincidint amb la setmana del Dia Mundial del Càncer de Mama.

“La Women Race és una cita marcada en el calendari esportiu i solidari de Tarragona, una cursa en la qual és un plaer continuar col·laborant des de l’Ajuntament de Tarragona per promocionar l’esport i, sobretot, donar visibilitat al càncer de mama i reconèixer la gran feina de l’Associació Contra el Càncer de Tarragona per millorar la qualitat de vida de totes les persones que pateixen aquesta malaltia”, ha manifestat el conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, aquest dimarts al matí durant el transcurs de la presentació de l’esdeveniment.

Álvarez ha agraït a El Corte Inglés “per l’organització d’aquest gran esdeveniment” i “a totes les persones, entitats i àrees del consistori tarragoní que faran que aquesta prova solidària torni a ser un èxit”. “Animem a tota la ciutadania a participar de la Women Race, sigui corrent, caminant o amb el dorsal zero”, ha manifestat el conseller d’Esports.

Una de les principals novetats d’aquesta edició és el nou circuit, el qual recorrerà espais emblemàtics de la ciutat com ara la Via de l’Imperi Romà, l’Amfiteatre romà, la plaça de la Font, el Balcó del Mediterrani i el Mercat Central.

La solidaritat, més protagonista

Els beneficis generats en la 8a Women Race El Corte Inglés es destinaran a l’Associació Contra el Càncer a Tarragona. Aquesta entitat dedica els seus esforços a detectar àrees de millora del càncer de manera integral i multidisciplinària.

Integra pacients, familiars, voluntaris i professionals que treballen units per a prevenir, sensibilitzar, acompanyar les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetin un millor diagnòstic i tractament de la malaltia.

Estructurada en 52 seus provincials, es troba present en més de 2.000 localitats; compta amb més de 31.000 persones voluntàries, més de 600.000 socis i més de 1.100 professionals. Lidera la recerca oncològica a través de la seva Fundació Científica, i des del 2011, ha invertit més de 104 milions d’euros en 565 projectes.