Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

Nova junta directiva pels comerços i empreses del Vall de l’Arrabassada

Avatar photo

Entre els objectius de la nova junta destaca el posicionament de la Vall de l’Arrabassada com una zona de referència en l’àmbit comercial, gastronòmic i de serveis

Mireia Gonzàlez Mohedano és la nova presidenta de l’Associació Empresarial Centre Comercial la Vall de l’Arrabassada (CCVA). La nova junta directiva del CCVA, integrada per Bernat Jornet Amorós, com a Vicepresident i Teresa Aguinaga Fernández, com a Tresorera i Secretaria, es planteja objectius orientats a mantenir i incrementar l’actual lideratge del teixit empresarial de la Vall de l’Arrabassada.

Actualment, la Vall de l’Arrabassada és un barri dinàmic i familiar que compta amb una gran varietat d’establiments i comerços que donen servei als veïns i veïnes de llevant i de totes les urbanitzacions properes. En els darrers dos anys s’han obert més de sis noves empreses, totes elles liderades per persones emprenedores de la ciutat de Tarragona.

Aquesta aposta pel comerç de proximitat situa la Vall de l’Arrabassada com un indret de referència amb comerços de qualitat i atenció personalitzada, un espai ideal per a realitzar tota mena de compres i gaudir d’una àmplia varietat de serveis en un entorn, tranquil, net i amb facilitat d’aparcament.

En aquest sentit, la nova presidenta de CCVA, Mireia G. Mohedano, apunta que “la nova Junta Directiva som conscients que tenim una gran responsabilitat i encarem aquesta nova etapa amb molta il·lusió. Hem de ser capaces de dinamitzar el barri i donar-lo a conèixer a tota la ciutat i barris de llevant per fer que els tarragonins i tarragonines visitin la Vall de l’Arrabassada i descobreixin tot el seu potencial.” Mohedano afirma que dins del pla d’actuació esperen comptar amb la complicitat del consistori i de les institucions i que en els pròxims dies començaran a treballar en aquesta direcció.

L’objectiu prioritari és posicionar la Vall de l’Arrabassada com una zona de referència en l’àmbit comercial, gastronòmic i de serveis. “Per fer-ho necessitem continuar creixent i augmentant el nostre múscul amb l’adhesió de noves empreses i comerços associats.” Apunta Jornet.

La junta prosseguirà també amb les accions de promoció i difusió dels comerços de tots els associats i associades mitjançant campanyes en els mitjans locals i a les xarxes socials.

També continuarà establint accions que estrenyin la relació amb tot el teixit associatiu i institucions del barri com el nou Institut Escola l’Arrabassada o l’Associació de Veïns i Veïnes Vall de l’Arrabassada i Músics.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Violenta mort masclista a Catalunya: va morir per les ferides

Notícia següent

Busquen a un home de 65 anys desaparegut a l’Hospitalet de Llobregat

Notícies relacionades