El PP de Tarragona s’ofereix a liderar la posada en marxa d’un nou Pla de Seguretat i Civisme

“És intolerable que el Sr. Ricomà s’amagui davant de cada episodi i els qualifiqui de ‘successos aïllats’. La realitat és que portem tres anys de ‘successos aïllats’ diaris a tots els barris de la ciutat”, ha exclamat el portaveu José Luis Martín

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Després de l’agressió sexual perpetrada per un menor a la Rambla Nova de Tarragona, el portaveu del Grup Municipal del Partit Popular, José Luis Martín, denuncia que: “passada una setmana, encara esperem que el Sr. Ricomà comparegui per a donar explicacions sobre aquest gravíssim fet i sobre les mesures que prendrà davant la creixent inseguretat ciutadana i incivisme que estem patint els veïns de Tarragona. No permetrem que l’alcalde continuï amagant-se, anunciant càmeres de videovigilància que no ha posat, i obviant que és necessària una major presència policial i mesures contundents”.

Per aquest motiu, el conseller Martín ha manifestat: “Ens oferim per a liderar un Pla de Seguretat i Civisme que traslladarem a la reunió urgent que hem sol·licitat amb el Sr. Ricomà i el Cap de la Guàrdia Urbana. No podem continuar amb un govern format per un alcalde ‘invisible’ i un partit antisistema com la CUP que es manifesta obertament contra l’actuació policial i, fins i tot, vota en contra al plenari d’una partida destinat a la seguretat ciutadana”.

El conseller Martín ha recordat “l’angoixa dels veïns a tots els barris de la ciutat: la inseguretat i brutícia de l’entorn del Palau de Congressos i el pàrquing de La Pedrera, les constants ocupacions dels immobles de Boscos de Tarragona i Sant Salvador, els ja habituals delictes – baralles, tiroteigs i apunyalaments- a Bonavista, a la Part Alta i a Sant Pere i Sant Pau, la cremada de cotxes a diferents indrets de la ciutat, els recents robatoris de vehicles al Barri del Pilar, els macrobotellots a la Vall de l’Arrabassada, així com l’incivisme i la degradació de l’espai públic generalitzada a tota ciutat”. I ha afegit: “L’equip de govern es defensa al·ludint a que es tracta de ‘fets aïllats’, però la realitat es que ja portem tres anys de ‘fets aïllats diaris a tots els barris de la ciutat’”

I ha conclòs: “El més elemental per a la convivència i benestar dels nostres veïns és la seguretat ciutadana i la cura de l’espai públic, ambdós pilars oblidats pel govern Ricomà. Tarragona està patint una situació inèdita de decadència davant de la qual no podem quedar-nos de braços creuats”.