L'Hotel Olympus Palace de Salou acull un sopar maridatge amb les mels gourmet d'ArtMuria

El menú, de 50 euros, inclou diversos plats marinats amb varietats diferents de mel ArtMuria seleccionada especialment per potenciar sabors i textures

02 de setembre de 2025 a les 11:57h

Aquest divendres 5 de setembre, l’Hotel Olympus Palace 4* de Salou serà l’escenari d’una vetllada gastronòmica única: un sopar maridatge amb les prestigioses mels d’artMuria (Perelló), marca reconeguda internacionalment per ser un producte de qualitat excepcional.

L’esdeveniment, que començarà a les 20:30 h al rooftop SUMMIT de l’hotel, neix arran de l’aliança entre Lo Delta a Casa —empresa que lidera Meritxell Cabrera i que ofereix experiències, degustacions i showcookings amb productes de qualitat del Delta de l’Ebre— i l’Hotel Olympus Palace 4*. «Fa sis generacions que ens dediquem a la mel, és un producte únic. És natural, aporta beneficis i és millor que qualsevol edulcorant. Aporta infinitat d’olors i gustos que podem aprofitar en l'elaboració de qualsevol recepta» exposa Marc Cabrera, director comercial de Mel Muria.

 

Un sopar exclusiu d’alta apicultura

L’àpat oferirà als assistents un recorregut sensorial a través d’un menú exclusiu creat per l’equip de restauració de l’Hotel Olympus Palace 4*, on cada plat estarà maridat amb una varietat diferent de mel artMuria, seleccionada especialment per potenciar sabors i textures. «La proposta busca fusionar tradició i innovació culinària, demostrant la versatilitat gastronòmica d’aquest producte natural i mil·lenari» exposa Marian Roca, director del SUMMIT.

L’itinerari del sopar està format per un tàrtar de llagostí amb perles de taronger; brots frescos amb pera i formatge blau amb mel d’espígol i polen fresc; a continuació un cruixent de sobrassada amb mel de romaní; seguidament albergínia glacejada amb mel de safrà; xampinyó amb aroma de farigola i mel de muntanya amb virutes d’ibèric; salmó amb mel amb gengibre i soja; posteriorment filet a la sal amb perles de mel de bosc i, finalment, milfulls de poma amb mel de taronger i duo de gelats cítric amb mel de bosc PEFC.

Només les mels d’artMuria són fruit d’una apicultura artesanal que combina sostenibilitat, qualitat i passió pel territori. Amb reconeixements a escala internacional, la seva gamma inclou mels de primeríssim nivell. L’acte comptarà també amb la presència de Marc Cabrera en representació d’artMuria, que introduirà cada maridatge i explicarà les característiques úniques de les seves mels, oferint als comensals una experiència immersiva i didàctica.

Hotel Olympus Palace de Salou
 

 

Inscripcions obertes

Aquest esdeveniment forma part de la programació gastronòmica de final d’estiu de l’Hotel Olympus Palace 4*, amb l’objectiu d’apropar productes de proximitat i d’alta qualitat als seus clients i visitants. Totes aquelles persones que vulguin gaudir del sopar (50 euros) han de formalitzar la seva inscripció en el telèfon 690 149 866 o bé   per correu electrònic a la següent adreça: [email protected].

Sobre l'autor
C CIUTAT
Redacció
Veure biografia
El més llegit