Torredembarra impulsa la nova Gimcana dels aparadors de Nadal 2022

  Els participants entraran en el sorteig d’una bicicleta, dos patinets i tres cistelles de productes

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de Torredembarra impulsa, per vuitè any consecutiu, una proposta lúdica per a infants i famílies que s’anomena Gimcana dels aparadors de Nadal: busca l’objecte que no toca!

  Aquesta activitat es durà a terme del 2 al 28 de desembre i els establiments interessats a participar-hi ja poden dur a terme les inscripcions fins al pròxim 28 d’octubre.

  Les sol·licituds s’hauran de presentar de forma telemàtica través de la seu electrònica de l’Ajuntament.

  Una iniciativa per potenciar el comerç local

  Es tracta d’una proposta lúdic-comercial, on els infants i les famílies participen plegats en l’apropament al comerç local. Pretén potenciar el coneixement de l’eix comercial i a la vegada persegueix una funció lúdica i d’oci per als més joves i no tan joves.

  Les botigues participants guarniran els seus aparadors de Nadal amagant un objecte que no estigui relacionat ni amb la botiga ni amb les festes de Nadal; els infants i famílies hauran de trobar els objectes amagats als aparadors i apuntar el nom de l’objecte trobat en el fulletó de la gimcana.

  Quan ja s’hagin trobat tots els objectes, s’haurà de dipositar aquest fulletó a les urnes que es trobaran a la Regidoria de Turisme o a l’Ajuntament de Torredembarra i els participants entraran en el sorteig d’una bicicleta, dos patinets i tres cistelles de productes.

  Les butlletes recollides, amb data d’entrega màxima el 29 de desembre a les 13 h, es revisaran i totes aquelles que siguin completament correctes entraran en un sorteig a mà innocent que es realitzarà el dimecres 4 de gener de l’any vinent al Pati del Castell.

  Només es podrà obtenir un premi per infant i les botigues participants també tindran l’opció a premi, ja que els participants valoraran també quin ha estat el “Millor aparador decorat de Nadal” i “L’objecte més original amagat a l’aparador”. Podran participar tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2009 i 2017.