El GALP Costa Daurada organitza aquest agost la primera de les tres jornades gastronòmiques a Torredembarra dins del projecte itinerant “Gastromòbil”, una iniciativa que pretén posar en valor el producte pesquer local i de temporada mitjançant showcookings en viu, tastos i divulgació.
El showcooking tindrà lloc a la plaça de la Vila, el 19 d'agost, a les 11 h, i serà impartit per Anna Bozzano, biòloga marina i divulgadora d’El Peix al Plat. L’activitat inclou dues receptes exemplificatives elaborades en directe que els assistents podran degustar al final de la sessió.
A més de la demostració culinària, es presentarà una explicació sobre les espècies de peix de temporada, el seu valor nutricional, i es destacarà la riquesa gastronòmica que ofereixen aquests productes de proximitat, sostenibles i de gran qualitat.
Aquestes jornades formen part d’un cicle que recorre els quatre municipis del GALP Costa Daurada: Calafell, Torredembarra, Tarragona i Cambrils, amb l’objectiu d’apropar la cultura marinera a la ciutadania i fomentar el consum responsable de peix local.