Fira Àpat arriba a Tarragona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

FIRA ÀPAT és la Fira Professional de l’Alimentació i la Gastronomia Catalana de Proximitat i Sostenibilitat que tindrà lloc els propers 11, 12 i 13 de juny al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Una fira orientada als professionals i als amants de la gastronomia catalana.

Amb l’objectiu d’apropar Fira ÀPAT a la ciutadania aquest any presenten Benvingut Estiu. Una trobada informal per apropar els aliments catalans als consumidors a través de food trucks, degustacions i música. La fira vol ser un punt de trobada per impulsar un dels sectors més tocats per la pandèmia: alimentació, gastronomia i turisme. Aquesta edició comptarà amb 90 expositors i dues zones amb 50 activitats on es podrà gaudir de showcookings, xerrades, tallers i Màster Class de la mà de grans professionals del sector que ensenyaran els secrets de la cuina.

Com a gran novetat, aquest any celebren els premis ÀPAT 21 als millors productes d’alimentació de proximitat. Els productors que participen a la fira poden presentar-se a diferents categories, els guanyadors seran escollits per un jurat integrat per professionals del món de l ́alimentació catalana de proximitat i el lliurament dels premis tindrà lloc durant la Fira ÀPAT Barcelona, entre els dies 16 i 18 d ́octubre de 2021.

Aquesta iniciativa està organitzada per l’agència Fresh Media Group amb la col·laboració de l ́Ajuntament de Tarragona i el Patronat de Turisme de Tarragona. També compten ambels patrocinadors Estrella Damm i Too Good To Go.