Cartell de luxe aquest cap de setmana al Festival d’Estiu de Tarragona

Les activitats culturals cobreixen tot el cap de setmana

Aquest cap de setmana, en el marc del Festival d’Estiu, el Teatre-Auditori del Camp de Mart comptarà amb un cartell femení, divendres 29 a les 22 h, la neo-indie SUU presentarà Karaoke i Meritxell NeddermannIn the Backyard of the Castle. Dissabte 30 a la mateixa hora, el duo pop Maria Arnal i Marcel Bagés estrenaran el seu nou àlbum: CLAMOR.

Pel que fa al Festival Sota la Palmera, també tindrà una mirada femenina. Avui a les 21 h, les músiques urbanes brillaran amb La Queency i Maio. Divendres, l’excantant de Txarango Marcel Lázaro i la cantant Júlia Arrey (Marcel i Júlia) presentaran el seu primer disc, En Òrbita. I dissabte, la cantant Beth acompanyada de la pianista Laura Andrés estrenant Natural Women, i Anna d’Ivory, clouran aquest festival de la conselleria de Joventut fent un homenatge a les dones en un espai que ha respirat cultura des de fa un mes.

En el marc del cicle Cultura en família, dissabte 30, d’11 a 13 h, viurà un matí amb molt de ritme amb l’espectacle itinerant Tecnotubs del Traüt Companyia d’Espectacles i el taller familiar per formar una batucada amb materials reciclats a càrrec del Far Cooperatiu.

Durant el matí, a la plaça del Centre Cívic de Bonavista, Karme González també farà un taller de bombolles de sabó solidàries amb els nens i nenes d’Ucraïna. A les 12 del migdia, al Teatret de Bonavista, el Capitán Maravilla es riurà del perill al Circ Esperança, un circ sorprenent i increïble.

I, finalment, la conselleria d’Educació clou les activitats del TastArt. L’agenda d’actes d’aquest cicle d’educació artística al carrer per a tota la família és diària, però aquesta darrera setmana se centrarà en el cinema, després d’haver dedicat les anteriors setmanes a les arts plàstiques, el teatre, el circ i la màgia.

Avui a les 21.30 h, a la plaça entre els carrers del Riu Segre i del Riu Llobregat de Campclar es projectarà la pel·lícula familiar Gordon i Paddy, una història sobre l’amistat reconeguda a la Berlinale. Divendres a la mateixa hora, a la plaça de la Constitució de Bonavista, es podrà veure el film Ocells de pas, una història sensible, rebel i solidària recomanada a partir de vuit anys. Dissabte, també a les 21.30 h, la plaça de Miramar de Sant Pere i Sant Pau acollirà l’estrena de El bosc de Maquivaqui, un film sobre els animals del bosc.

I diumenge, la projecció Neu i els arbres màgics clourà el TastArt a la plaça de la Parròquia de Sant Salvador. Es pot consultar tota la programació al web municipal   

La programació del Festival Sota La Palmera, del cicle Cultura en família i del cicle TastArt és completament gratuïta i es pot consultar íntegrament a l’agenda municipal. En el cas dels concerts del Festival d’Estiu, es poden comprar les entrades en línia o a la taquilla del Teatre Tarragona en horari d’atenció al públic.