L'èxit massiu del Calçofest de Valls obliga a doblar l'aforament de la calçotada popular

Les entrades es van exhaurir en només tres dies i el seu èxit s'uneix al del macroconcert amb grups de primera línia com Figa Flawas, The Tyets, Buhos, La Fúmiga o Els Catarres

29 de setembre de 2025 a les 13:39h

El Calçofest de Valls ha superat totes les previsions i ha anunciat l’ampliació de l’aforament de la seva calçotada popular fins al miler de persones. Els primers 500 tiquets, posats a la venda dijous passat, es van exhaurir en només tres dies, fet que ha portat l’organització a posar a disposició del públic 500 entrades addicionals a través de la web oficial del festival.

 

Un menú de proximitat per 15 euros

La calçotada, prevista pel 22 de novembre a l’aparcament de la Cooperativa, serà un dels plats forts del festival. Els assistents podran gaudir d’un menú amb productes de proximitat:

  • 12 calçots amb IGP Calçot de Valls i salsa de Salses Fruits (amb pitet commemoratiu).
  • 1 pam de llonganissa de Valls.
  • Pa amb vi de la DO Tarragona i aigua.
  • Patates fregides de Patates Palau.
  • Carquinyolis de xocolata a la taronja de la Pastisseria Cal Cesc.

El preu popular de l’àpat serà de 15 €.

 

Un festival que uneix música i gastronomia

L’èxit de la calçotada s’afegeix al del macroconcert del Calçofest, que ha venut ja 6.500 entrades i també ha ampliat el seu aforament inicial. El cartell inclou grups de primera línia com Figa Flawas, The Tyets, Buhos, La Fúmiga, Els Catarres, Ginestà, Les Que Faltaband, Maria Jacobs i DJ Trapella.

Amb aquesta combinació de gastronomia i música, Valls es consolida com a capital de la calçotada i alhora com a referent cultural i musical del país.

 

Suport institucional i aposta pel territori

El Calçofest, organitzat per la sala Redstar de Valls i Boom Boom Produccions, compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Valls, la Cambra de Comerç i la IGP Calçot de Valls.

L’èxit de la convocatòria confirma l’encert de la proposta, que busca combinar innovació i tradició amb una clara aposta pel territori.

Sobre l'autor
eric mendo foto
Eric Mendo
Veure biografia
El més llegit