Eutanàsia pel pistoler de Tarragona

Marin Eugen Sabau, qui va obrir foc contra els seus excompanys, pateix una lesió medul·lar i van haver d'amputar-li una cama

El vigilant de seguretat que el mes de desembre passat va ferir a quatre persones en un assalt amb arma de foc a l’empresa de Tarragona on treballava, ha iniciat els tràmits per a sol·licitar l’eutanàsia.

L’home pateix una lesió medul·lar irreversible, després de ser disparat per una bala dels Mossos d’Esquadra durant la seva detenció. Segons una informació avançada per la Cadena Ser, la lesió el manté en situació de dependència i li causa intensos dolors, per la qual cosa hauria demanat als metges que li activin els protocols per a l’eutanàsia.

Marin Eugen Sabau té 46 anys i roman ingressat a l’Hospital penitenciari de Terrassa. Després del seu arrest, el jutjat d’instrucció 5 de Tarragona va ordenar presó provisional i el mateix jutjat té ara sobre la taula la sol·licitud de mort voluntària feta pel pistoler. El metge que el tracta ha acceptat iniciar el procediment.