Eufòria a Tarragona: El PSC s’imposa clarament a la província

Avatar photo
Crits de “Visca, visca, visca Tarragona i Catalunya socialista”

Tarragona s’acoloreix de vermell. La seu del PSC a Tarragona és una festa aquesta nit de 12-M, els socialistes han celebrat la victòria a Tarragona amb un total de 6 diputats refermant el millor resultat de la seva història a la província.

La cap de llista del PSC per la província de Tarragona Rosa Maria Ibarra recalca que “es pot obrir una nova etapa a Catalunya i que deixes una situació de bloquejos”. Ibarra ha ressaltat que “podem començar a articular un possible govern que ens porti a fer el pas, ja que la ciutadania a Catalunya tenia ganes d’obrir una altra era”.

Celebració immensa, especialment a la ciutat de Tarragona que sumen dos diputats més fins a arribar als sis totals. Rosa Maria Ibarra Ollé, Alberto Bondesio Martínez, Joaquim Paladella Curto, Ivana Martínez Valverde, Christian Soriano García, Lidia Ferré Ferré són els canidats que entren al Parlament de Catalunya per la  circumscripció de Tarragona.

Candidats del PSC per la demarcació de Tarragona juntament amb el seu equip de campanya
Candidats del PSC per la demarcació de Tarragona juntament amb el seu equip de campanya

El PSC aconsegueix arribar als 80.000 vots per la circumscripció amb un 25,43% dels vots (+5,39 punts, respecte als darrers comicis. Junts+ ha estat la segona força amb 5 diputats amb 67.122 vots amb 21,28% (+1,90 punts) i obté un diputat més.

L’altra cara de la moneda ha estat per ERC que es queda amb 3 diputats i en perd dos. Amb 50.768 dels vots i un 16,09% de participació es queda amb la tercera força.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El PSC guanya el 12-M a Blanes amb una forta pujada i el 32% dels vots

Notícia següent

El PSC triomfa a Lleida 25 anys després

Notícies relacionades