fbpx

Un error que deixa fora un col·lectiu sencer

Avatar photo

Els taxis a Tarragona tenen un problema seriós que podria mitigar-se aviat, però de moment, espanta el sector. 

El 13 de maig de 2011 es va aprovar un Acord de Govern que estableix que el 10% de vehicles d’autotaxi poden tenir 8 places, però sempre que tinguin una plaça per a persones de mobilitat reduïda. 

Gràcies a l’ONCE i a l’IMSERSO, mitjançant una subvenció que van acordar -que obligava els taxistes a tindre durant quatre anys aquest tipus de vehicle-, tres taxistes van poder adquirir aquestes furgonetes que permeten, avui dia, donar el servei a diferents persones i col·lectius que ho necessiten. 

Sergio Lahoz

Fins aquí sembla tot normal, però hi ha hagut un problema greu. A banda de no trobar cap mena de subvenció per renovar aquesta flota que ja té més de 10 anys, s’ha comès un error administratiu que pot deixar sense flota de mobilitat reduïda a tota la ciutat de Tarragona. 

Un taxista ha presentat tots els papers en regla per registrar una furgoneta de nou places. La Llei del Taxi permet que hi hagi una furgoneta de nou places contant el conductor, però l’acord de govern signat, no. Doncs bé, aquesta furgoneta de nou places ha estat aprovada per donar servei a Tarragona ciutat. 

Això ha assentat un precedent que pot ser mortal. Tota la flota adaptada per persones de mobilitat reduïda ha de renovar aviat el seu vehicle aviat i comprar una furgoneta normal de nou places o una adaptada té una diferència notable en l’àmbit econòmic. 

Els taxistes són conscients del servei que han de donar amb la mobilitat reduïda i no volen canviar aquest 10%. Volen ajuda per renovar aquesta flota i, sobretot, no sentir-se menyspreats donant permisos que no existien, segons l’acord de govern. Està en joc la mobilitat de persones que ho necessiten.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tot a punt per a l’estrena de l’espectacle musical de Nadal a Lloret de Mar

Notícia següent

VÍDEO | Un home es passeja despullat per Disneyland

Notícies relacionades