Els ciutadans aproven amb bona nota la neteja de Tarragona per Santa Tecla

Els tarragonins i tarragonines valoren positivament la rapidesa del servei, però demanen que la ciutadania sigui més curosa i respectuosa amb la ciutat

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’equilibri entre la neteja i la celebració de les festes és sempre difícil de trobar. Els carrers s’omplen de persones durant els seguicis, se celebren botellots, els correfocs llencen petards… Tot això suposa un repte per mantenir la ciutat, qualsevol ciutat, en un bon estat de neteja.

Aquest estiu, durant les Festes de Sant Magí, el govern de Tarragona va rebre moltes crítiques per l’estat dels carrers i les places durant l’endemà de les celebracions. Per Santa Tecla, en canvi, sembla que aquestes crítiques van ser escoltades i la neteja dels carrers de la ciutat, especialment de la Part Alta, va funcionar millor, un treball que van fer de forma conjunta l’àrea de neteja de l’Ajuntament de Tarragona i l’empresa FCC.

Des del Diari La Ciutat hem volgut sortir al carrer i preguntar directament als tarragonins i tarragonines quina és la seva opinió sobre el servei de neteja de Tarragona després de les festes de Santa Tecla, i la seva resposta ha estat prou positiva. De fet, la nota mitjana que posen a la neteja de la ciutat és de 7,28, una nota que indica que els tarragonins i tarragonines han quedat prou contents amb la feina feta, però que encara es pot millorar de cara a futures celebracions.

En la part positiva, la majoria dels entrevistats indiquen que els carrers de la ciutat eren nets l’endemà de la festa i valoren positivament la rapidesa del servei, tot i que en algun cas els agradaria que la neteja fos immediata després de la cercavila.

La part negativa, de fet, se l’emporten els mateixos ciutadans i ciutadanes i els entrevistats demanen que la ciutadania sigui més curosa i respectuosa amb la ciutat a l’hora de celebrar les festes.