Dilluns, 20 de maig de 2024
És notícia

Els Centres Cívics de Tarragona intensifiquen la seva activitat per Setmana Santa

Avatar photo

La Xarxa ofereix una programació especial del 6 al 14 d’abril on el servei de Ludoteca i la màgia en seran protagonistes

La Xarxa de Centres Cívics manté la seva activitat durant aquesta Setmana Santa. Els equipaments municipals de Bonavista, Torreforta, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i Llevant obriran per Setmana Santa i reforçaran la seva activitat, especialment el servei de ludoteques. Serà de l’11 al 14 d’abril, i en horari de matí, d’11 a 13 hores. Aprofitant les vacances escolars, s’oferirà aquest servei destinat a tots els infants fins als 12 anys.

La consellera de Centres Cívics de l’Ajuntament de Tarragona, Paula Varas, ha explicat que “l’activitat als barris no s’atura sinó que s’intensifica durant aquests dies de vacances escolars per donar diverses opcions a totes les famílies”.

Les activitats estan dividides en dies segons segments d’edats recomanades. La programació proposa diverses activitats: manualitats, sortides, jocs tradicionals a l’exterior, gimcanes, tallers a la cuina del centre cívic de Sant Pere i Sant Pau, i pels més petits, jocs de moviment i psicomotricitat.

A més a més, i com a novetat d’aquest any, la Xarxa de Centres Cívics acull algunes actuacions del 16è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona. Aquestes començaran el proper divendres 8 d’abril a l’Espai Turisme amb l’espectacle Màgia de Prop del Mag Gerard i finalitzaran el proper dijous 14 d’abril al Centre Cívic de Sant Salvador amb l’espectacle de la companyia argentina Fotografies amb Silvana.

Per a més informació i reserva d’entrades, a partir de dilluns 4 d’abril al web: https://centrescivics.tarragona.cat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tarragona fa un balanç positiu de la segona campanya d’esterilització de gats ferals

Notícia següent

Ferit un treballador en caure des d’unes obres a Barcelona

Notícies relacionades