El PSC portarà al Parlament la reducció de les inversions en la Costa Daurada i l’Aeroport de Reus

Rubén Viñuales a la porta de l'Ajuntament de Tarragona. Foto: Cedida

Ruben Viñuales, diputat socialista al Parlament de Catalunya, ha qualificat de “vergonyoses” les retallades del 50% per “promocionar la Costa Daurada i a les línies aèries i tour-operadors que operen a l’aeroport de Reus”. “És una burla i una presa de pèl”, afegeix.

En concret, el Govern destinarà 938.000 euros anuals fins al 2024, un xifra per sota dels 2.250.000 euros que invertia anualment fins ara.

El diputat tarragoní ha avançat que el PSC portarà el tema al Parlament i que exigirà a l’actual Govern en funcions d’ERC i de Junts que rectifiqui “aquest autèntic despropòsit”.Cal remarcar que, a diferència de la Generalitat, tant la Diputació de Tarragona com els ajuntaments del territori han mantingut les seves aportacions econòmiques.

En la mateixa línia, s’ha manifestat el portaveu del PSC a l’Ajuntament de Reus, Andreu Martín, que ha afegit que “és igualment vergonyós que ni l’alcalde ni cap membre del govern de la ciutat hagin aixecat la veu per queixar-se”. Martín ha recalcat que la reacció hauria de ser “un rebuig explícit del nostre govern a aquesta decisió.”

Martín recorda que l’aeroport de Reus és una infraestructura clau per al desenvolupament econòmic i social del Reus i de dinamització de tot el territori. Assegura que “té unes clares potencialitats per convertir-se en una estructura clau en el trànsit cap a la ‘nova normalitat, i cal invertir-hi el màxim’.