El PSC demana un augment del pressupost de l’Institut Municipal de Serveis Socials

La portaveu socialista no entén que En Comú Podem accepti uns pressupostos que no reflecteixen la realitat social que està deixant la pandèmia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Durant el consell rector de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona (IMSST) celebrat aquest migdia, el Grup Municipal Socialista ha demanat a la consellera Carla Aguilar que defensi un augment del pressupost d’aquest organisme municipal. “Mentre a l’Estat, PSOE i Unidas Podemos augmenten en més d’un 10% les partides destinades a Serveis Socials, a Tarragona En Comú Podem i ERC congelen el pressupost”, afirma Ramos. Per aquest motiu, el PSC ha votat en contra dels comptes de l’IMSST.

Les i els socialistes tarragonins reclamen uns pressupostos que reflecteixin la realitat social que està provocant la pandèmia i no entenen com la presidenta de l’IMSST, Carla Aguilar (ECP), ha acceptat aquests comptes. “Durant els anys més durs de l’anterior crisi econòmica, el PSC va augmentar exponencialment les partides de Serveis Socials, fins a arribar a incrementar-se en més del 220%. No comprenem per què ara, no és el moment de tornar a augmentar els recursos humans i econòmics que necessita l’IMSST”, explica Ramos.

Per a la portaveu socialista, aquest vot contrari al pressupost de l’IMSST és un cop d’atenció al govern municipal i alhora una oportunitat perquè rectifiquin. “Volem donar una oportunitat perquè presentin un millor pressupost. El PSC no pot aprovar uns comptes, en els quals no es reflecteixen l’augment de personal que necessita Serveis Socials”. Ramos explica el sentit del vot com “una defensa” de la feina ben feta durant aquests anys per tots els treballadors i treballadores de Serveis Socials. I també, encomana Aguilar a què es passegi per les cues que hi ha a les diferents seus i entengui que és més necessari que mai un augment en el pressupost de l’IMSST, “perquè ningú es quedi enrere”.