El PSC de Tarragona diu que els pressupostos del 2021 “són els de la desconfiança”

La portaveu socialista es mostra convençuda que aquesta manca de capacitat de lideratge és degut a la falta de planificació estratègica i a la constant improvisació d'aquest govern municipal

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, creu que els pressupostos municipals que presenta la coalició d’ERC i En Comú Podem tornen a generar desconfiança: “En aquests moments tan difícils, el govern municipal presenta uns pressupostos de la desconfiança, quan haurien de ser els de l’esperança”. Les i els socialistes creuen que aquest equip de govern hauria d’haver llençat un missatge ambiciós i no prometre el romanent a tots els departaments, partits i entitats. Ramos afirma que hi ha una diferència entre contentar algú i no contentar ningú, el que demostra la falta de projecte de ciutat.

La portaveu socialista es mostra convençuda que aquesta manca de capacitat de lideratge és degut a la falta de planificació estratègica i a la constant improvisació d’aquest govern municipal: “Des de l’inici del seu mandant, ERC i Comuns només han governat a base de titulars i la pandèmia ha aguditzat la sensació d’improvisació. Encara estem esperant un Pla d’Acció Municipal, perquè ens indiquin cap a on va aquesta ciutat. Aquesta falta de rumb per Tarragona ens està fent perdre capitalitat”.

Ramos creu que aquests pressupostos municipals haurien d’anar encaminats cap a la reactivació econòmica, sense deixar ningú enrere. “Mentre la pandèmia ha augmentat un 40% les necessitats de Serveis Socials, la consellera Aguilar no preveu aquesta realitat. L’increment en l’Institut Municipal de Serveis Socials és irrisori. Per això costa creure que partits com la CUP i Comuns siguin còmplices d’aquesta situació”, afirma la portaveu socialista.

El Grup Municipal Socialista presentarà les seves propostes per revertir aquesta desconfiança i generar il·lusió a la ciutadania

El PSC, tal i com es va comprometre, farà arribar a l’equip de govern les seves propostes, ara que ja coneixen el projecte de pressupost. “Les nostres propostes aniran encaminades a enviar un missatge esperançador a la ciutadania de cara a 2021; tots els esforços s’han d’adreçar a donar suport a les famílies que més estan patint les conseqüències d’aquesta crisi, i a reactivar l’economia tarragonina, és a dir, a generar més activitat que aporti més oportunitats per a tothom”, afirma Ramos.