Dilluns, 22 d'abril de 2024
És notícia

El PSC de Tarragona assenyala la improvisació del govern en el modificatiu de crèdit

Avatar photo

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha demanat la retirada del modificatiu de crèdit, que redueix la partida del Rambla Science, de l’ordre del dia del Consell Plenari. El PSC creu que aquest modificatiu de crèdit s’hauria d’haver debatut d’aquí a tres setmanes per trobar el finançament en altres partides i tenir temps per debatre les noves propostes: “És inacceptable que la nit abans del ple se’ns enviï una esmena d’1,5 milions d’euros, quan hi ha un ple d’aquí a tres setmanes. Fa tres anys que governen i continuen improvisant i al·legant urgències per tapar la seva mala gestió“.

“El projecte d’obrir el Banc d’Espanya a la ciutadania no pot veure reduït més el seu pressupost, per aquest motiu hem emplaçat al govern municipal a trobar una solució conjunta pel pròxim ple amb la voluntat que les noves inversions s’executin sense haver de reduir les partides del Rambla Science”, afegeix la portaveu socialista.

Ramos ha recordat que a conseqüència de la renúncia de Ricomà als fons Feder per poder obrir el Banc d’Espanya a la ciutadania, “ara estem a l’espera de si ens concedeixen el Next Generation”. La portaveu socialista afirma que si no s’hagués renunciat a aquests fons europeus, els tarragonins i les tarragonines estarien veient les obres de remodelació d’aquest edifici històric per la ciutat.

Les i els socialistes asseguren que la reducció de la partida del pressupost del Rambla Science és una falta de respecte cap a tots els treballadors i les treballadores tant de l’Ajuntament com de la URV que van treballar de ‘manera extraordinària’ perquè Tarragona tingués un centre de recerca i de divulgació científica.

“Un refugi per animals digne”

En aquest modificatiu es presenta una partida per la remodelació de la gossera municipal. El PSC ha reclamat que amb aquesta inversió presentada es podria realitzar un projecte per dur a terme un refugi per animals digne. Ramos també demana l’estudi de canvi d’ubicació de la gossera actual, perquè estigui amb un lloc més accessible per la ciutadania.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

1.500 nous habitatges de lloguer social o assequible a l’Arc Metropolità

Notícia següent

Altafulla estrena el nou tancament per als espectacles a la plaça de l’Església

Notícies relacionades