El Morell posa punt final a un Nadal màgic i amb molta participació

La comitiva dels Reis d’Orient estrena més d’una vintena de vestits

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

En el primer dia de tornada a la rutina després de les festes de Nadal, la regidoria de Cultura i festes del nostre consistori fa balanç de tota la programació nadalenca que s’ha viscut en les darreres setmanes. Un grapat d’activitats molt pensades i que, com és habitual, posen els més petits de casa al centre.

“Han estat unes festes en què hem vist molta participació de la ciutadania”, destaca una de les regidores de l’àrea, M. Jesús Valldosera, que reivindica també com “tothom ha complert amb les mesures establertes respecte a la pandèmia de forma escrupolosa i amb molt seny, respectant distàncies, utilitzant la mascareta i seguint les indicacions en tot moment”.

Després d’una primera part en què la Terrafira de Nadal va registrar un gran èxit, hi ha hagut moltes altres cites que han fet les delícies de grans i petits a l’hora de viure uns dies molt especials. Així, la canalla ha pogut fer cagar el Tió, veure l’Home dels Nassos, portar la carta al Patge Reial o gaudir de la cavalcada dels Reis d’Orient. També, durant tres dies, l’exterior del pavelló municipal i el passatge de l’Esport es van convertir en el punt de trobada d’infants i joves amb el Parc de Nadal, que es va traslladar a l’aire lliure tenint en compte el context de la Covid-19.

Altres activitats destacables han estat els concerts de la coral Guspira i el concert de Nadal que va tenir lloc el dia de Sant Esteve, així com el programa especial de Ràdio Morell, en què els Carters Reials es van dirigir a la canalla del nostre municipi, o la primera edició del concurs de pessebres, amb una participació considerable i que ha agradat molt.

Finalment, val la pena destacar que la comitiva reial va estrenar, enguany, més d’una vintena de vestits. Una inversió important per tal de renovar una part del vestuari i fer encara més atractiva la cavalcada. Un encàrrec que van dur a terme des de Delfina&Maite Brodats, de Corbins.

“Des de la regidoria volem donar les gràcies a totes les persones implicades en les activitats celebrades durant les festes”, incideix l’altra regidora, Mònica Casas. “Estem molt agraïdes a totes les entitatspersonal del consistori i altres persones involucrades que fan fàcils aquests dies i treballen per mantenir viva la il·lusió”, acaba.