El jove tarragoní Jordi Aldave estrena el curmetratge ‘Anna’

L'estrena del curmetratge tindrà lloc el pròxim dijous 5 d'octubre al Teatret del Serrallo

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El jove tarragoní Jordi Aldave està a punt de fer la seva gran estrena com a director cinematogràfic. Estudiant a l’Escola de Cinema de Reus, l’ECIR, Aldave ha dedicat més d’un any a la creació de la seva òpera prima, un emotiu curtmetratge titulat “Anna”.

Aquesta pel·lícula no és només un projecte personal per en Jordi, sinó també una obra amb un profund missatge social. Ha estat desenvolupada amb la col·laboració d’AFASIT, una associació dedicada a ajudar les famílies que han patit abusos infantils, sobretot dins del nucli familiar.

“Anna” ens narra la història de la Gemma, interpretada per Mercè Rovira, una mare que ha aconseguit el seu somni de tenir una família ideal. La seva filla adolescent, Anna, interpretada per Marina Navarro, enfronta els típics problemes d’adolescència. Pau, interpretat per Ruben Saiz, és el cap de la família, un home treballador i respectable. Tot sembla perfecte fins que una casualitat inesperada posa en perill l’estabilitat de la família, revelant secrets inimaginables.

Aquesta història captivadora neix de l’experiència molt propera a en Jordi, que va veure la diferència generacional entre pares i fills i com sovint se senten incompresos els uns pels altres. El curtmetratge explora els temes de les aparences i els límits de les persones, mostrant com sovint amaguem la veritat darrere d’una façana de felicitat, i com estem disposats a deixar enrere les nostres pròpies creences quan està en joc la seguretat d’algú que estimem, prenent decisions que poden ser irreversibles.

L’estrena tindrà lloc el pròxim dijous 5 d’octubre al Teatret del Serrallo. Les portes obriran a les 19:15h i es realitzaran diverses projeccions depenent de l’assistència. A més, es comptarà amb la presència de l’associació AFASIT i tot l’equip tècnic que ha treballat en aquest projecte amb tant d’esforç i amor.