El govern de Salou signa un protocol de reactivació econòmica i emergència social amb l’Associació Empresarial de la Zona Turística de Salou (ASETS)

Amb anterioritat ja es va signar aquest protocol amb l’Associació de Comerciants Shopping Salou

L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Salou, Pere Granados; del regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez; de la presidenta d’ASETS, Elaine Mcparland; de Sònia Magriñá, tresorera de l’entitat; i dels portaveus dels grups municipals del Govern, Jesús Barragán i David González.

Segons ha manifestat Pere Granados, pel que fa a les inversions, “s’estan duent a terme aquelles que són necessàries en l’actual context econòmic i social, sota la influència de la pandèmia de la COVID-19”.

Durant la signatura del protocol, l’alcalde va fer referència al treball amb els mercats nacionals i internacionals per reactivar el turisme, en el sentit de dur a terme campanyes adreçades al consumidor final. Granados va esmentar el mercat espanyol i francès, i el britànic i l’irlandès.

Finalment, Granados destaca el bon moment gastronòmic pel què passa Salou, amb una restauració creativa i que impulsa iniciatives molt interessants. Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, posa en valor el teixit empresarial de la zona turística del municipi, que en un futur pròxim rebrà els beneficis de la remodelació del carrer Carles Buïgas.