El Des-tapa la Canonja lliura els premis a les millors tapes

    La quarta edició de la ruta de tapes de la Canonja es consolida i aconsegueix un bon ritme dins del panorama gastronòmic de la zona. Després de dos caps de setmana del Des-tapa, el dilluns es va fer el lliurament de premis al Castell de Masricart, amb la presència del regidor de l’àrea de Promoció econòmica, Francesc Roca, i dels representants dels establiments participants. Aquest any, durant els dos caps de setmana del Des-Tapa es van servir una mitja de 800 tapes per establiment.

    Les dues tapes més votades pels 191 participants que van lliurar les butlletes de la ruta completament omplertes han estat la “Festa Mediterrània” del Bar la Nova Amistat, que s’ha endut el premi a la millor tapa amb el 37,7% dels vots, i la “Calçotada com a casa” de l’establiment Com a Casa, que amb el 30,9% dels vots ha estat premiada com la tapa més creativa.

    L’Ajuntament de la Canonja va fer entrega del reconeixement a la tapa més votada amb un sopar per a dues persones amb nit i esmorzar inclòs a l’Hotel La Boella. I el segon premi el va entregar Montse Florensa, gestora de cash&carry de Komkal, amb un val per valor de 300 € per gastar en els establiments Komkal.

    Durant l’acte també es van celebrar els sortejos per fer entrega dels 10 premis entre els participants que van fer la ruta completa i van presentar la butlleta segellada pels 9 establiments adherits. Els premis consisteixen en una nit per a dues persones a l’Hotel La Boella (amb sopar, dormir i esmorzar) i 9 sopars o dinars, a escollir, per a dues persones oferts pels establiments adherits a aquest esdeveniment gastronòmic.

    El regidor de l’àrea de Promoció econòmica, Francesc Roca, va destacar la importància d’organitzar esdeveniments d’aquest tipus per dinamitzar l’oci i la gastronomia del municipi.