Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

El comerç de Tarragona acull a contracor el Black Friday

Avatar photo

L’associació comercial Via-T ha optat per adherir-se al Black Friday per evitar quedar exclosa de l’atenció dels clients. “Si no t’hi uneixes i et plantes, pot ser que aquells dies en què tothom fem moltes de les compres de Nadal, et vegis afectat i no entri gent a la botiga perquè no tens una demanda de preus que altres sí tenen”, ha lamentat la presidenta de l’entitat, Raquel Pizarro. D’altra banda, al carrer són nombrosos els qui aprofiten els descomptes per avançar en la compra de regals per altres o per a ells mateixos. És el cas del José Juan Aulet, qui ha acabat omplint la bossa més de l’esperat. “És una mica impulsar el gran consum i fer-ho avui perquè demà ja no hi és”, ha expressat.

Segons Pizarro, enguany s’han afegit nous establiments a la campanya amb diferents descomptes en el seu estoc. En aquesta línia, ha instat a les administracions a regular les ofertes per continuar sent competitius davant les grans superfícies i franquícies. Per la seva part, la Mile Vélez, responsable de la botiga Intimissimi Uomo situada al Parc Central de Tarragona, ha afegit la necessitat de limitar també el nombre de campanyes de descomptes per evitar caure en un “joc absurd”.

Altres comerciants, com en Jordi Gombau, veuen la situació des d’un prisma totalment contrari. En el seu cas, despatxa en una botiga de marroquineria amb 95 anys d’història i s’oposa frontalment a unir-se a la campanya del Black Friday, la qual considera que no ajuda al comerç local. “Estem totalment equivocats, la imatge que hem de donar els comerciants és de serietat i de respectar els preus”, ha asseverat. Alguns clients, com és el cas de la Laura Rodríguez, s’ha mostrat crítica amb la política de descomptes d’alguns grans comerciants, que assegura que després d’inflar preus d’algun producte, l’han rebaixat al preu inicial.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 × 1 =

Notícia anterior

Experts europeus presenten a Barcelona una carta que promou criteris ètics per a l’ús de la IA

Notícia següent

La Policia Local imparteix tallers d’autoprotecció femenina a les escoles de Mataró

Notícies relacionades