Dol al PSC per la mort d’Imma Costa

Avatar photo
Durant la seva trajectòria política Imma Costa va ser alcaldessa i regidora del Montmell

El PSC manifesta el seu condol pel decés avui de la companya Imma Costa Ramon. Durant aquesta legislatura Imma Costa era la vicepresidenta tercera de la Diputació de Tarragona i diputada socialista a aquest ens supramunicipal on representava al PSC des del 2011.

Així mateix, durant la seva trajectòria política Imma Costa va ser alcaldessa i regidora del Montmell, vice-primera secretaria del PSC del Camp de Tarragona, vice-presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès i senadora representant a la demarcació de Tarragona a les Corts Generals, entre d’altres responsabilitats.

En conèixer la notícia l’alcalde de Tarragona i president del grup socialista a la Diputació, Rubén Viñuales, ha destacat que “l’Imma és d’aquelles persones que es fan estimar, com poden donar testimoni els portaveus dels diferents grups polítics. A la Diputació ha estat un puntal, s’estimava aquesta institució i tothom la recorda oferint-se voluntària a tots els actes institucionals o polítics on érem presents. Sona a clàssic, però en aquest cas és meridianament cert: la trobarem a faltar.”

En el mateix sentit s’ha manifestat l’alcalde del Vendrell i primer secretari del PSC del Camp de Tarragona Kenneth Martínez que ha destacat “el compromís de l’Imma, especialment amb la comarca del Baix Penedès on ha estat un referent ineludible des de fa molts anys. Persones com l’Imma simbolitzen l’acció política perquè són un exemple precisament d’això: de la bona política, aquella que no busca l’interès propi sinó que cerca satisfer el bé comú. Estem segurs que el seu exemple i el seu compromís sempre serà un referent per a tots els i les socialistes de les comarques tarragonines”, ha conclòs.

Des de que s’ha conegut la notícia han estat innombrables les agrupacions socialistes, de fins i de fora de les comarques tarragonines, que han manifestat el seu pesar i han traslladat el seu condol.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Museu de la Pell d’Igualada celebra el Dia Internacional dels Museus

Notícia següent

Sant Julià destina prop de 95.000 euros als espectacles i activitats de la festa major

Notícies relacionades