Detinguts dos tarragonins a Campclar per possessió de drogues

Els agents policials han intervingut 144 grams de cocaïna i 54 grams del que podria ser metamfetamina

Dissabte 16 d’abril a les 16.10 h la Guàrdia Urbana va detenir dues persones al carrer Riu Llobregat de Campclar. Se’ls acusa d’un presumpte delicte contra la salut pública i un altre contra la seguretat vial.

A les 15.55 h, una dotació que patrullava la zona de Campclar va detectar al carrer Riu Llobregat un vehicle amb dos ocupants a dins, el conductor del qual era conegut d’altres actuacions per no haver obtingut mai cap autoritzatció administrativa per conduir. La patrulla atura el vehicle per identificar-ne els ocupants i immediatament el conductor es dirigeix a la part de darrera, treu una bossa i intenta fugir del lloc.

Els agents van aconseguir aturar-lo i van demanar reforços, de manera que tres unitats més es personen al lloc dels fets. Seguidament, es procedeix a la identificació dels individus i a la inspecció de la bossa. A l’interior, els agents troben una substància amb aparença de pols blanc que, a falta de les anàlisis corresponents, podria tractar-se de cocaïna. La quantitat intervinguda és de 144 gr, molt per sobre del que es considera d’autoconsum.

La Guàrdia Urbana també va intervenir una altra substància trobada a la bossa i que, a l’espera dels resultats de les anàlisis, podria tractar-se de metamfetamina, en una quantitat de 54 gr –igualment molt superior a la d’autoconsum. Finalment es van intervenir 4.000 EUR en efectiu que es trobaven també a l’interior de la bossa.

A les 16.10 h es va procedir a la detenció dels dos individus per un presumpte delicte contra la salut pública i, en el cas de la persona que conduïa el vehicle, que es va immobilitzar, per un altre presumpte delicte contra la seguretat vial.

Sobre aquesta actuació, la consellera de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tarragona, Cristina Guzmán, remarca que “es tracta d’una magnífica intervenció en què els agents han demostrat gran agilitat, perspicàcia i coneixement de la ciutat per garantir la seguretat”.