Detenen una cuidadora a Tarragona per estafar 9.000 euros

La detinguda va aprofitar l’accés a casa de la víctima per sostreure un joc de claus i utilitzar la llibreta del banc per fer reintegraments en efectiu

Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir dijous passat una dona de 41 anys, de nacionalitat marroquina i veïna de Tarragona, com a presumpta autora dels delictes d’estafa i robatori amb força.

La investigació policial va començar a mitjans d’abril arran de la denúncia d’un home qui va explicar que al compte corrent del seu pare, un home d’edat avançada, s’havien fet reintegraments fraudulents de milers d’euros.

Els investigadors, amb l’extracte bancari aportat per la víctima, van fer comprovacions i van relacionar els reintegraments amb una dona que treballava per la família cuidant a la víctima. De fet, les extraccions de diners havien començat el mes d’octubre passat, poc després que la dona comencés a treballar per a ells.

Amb la principal sospitosa identificada, els agents van esbrinar que la dona s’hauria fet amb un joc de claus per accedir a l’immoble i agafar la llibreta cada cop que volia fer reintegraments. Després la tornava a deixar al pis per no aixecar sospites. A més, també amb l’objectiu de no ser descoberta feia els reintegraments per la mateixa quantitat que ho feia periòdicament la víctima. En total, la detinguda va aconseguir estafar 9.600 euros.

Els mossos van detenir la dona dijous passat i després de declarar a comissaria la van deixar en llibertat amb el compromís de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerida.