Detenen una persona per robar a l’interior de vehicles, a Constantí

En els últims dies s’han instruït quatre atestats policials per conduir sense haver obtingut mai el permís de conducció

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Local de Constantí informa que en els darrers dies s’ha practicat la detenció d’una persona per diversos robatoris a l’interior de vehicles comesos a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer, en què l’autor va ser sorprès dintre d’un cotxe manipulant i sostraient diversos objectes.  Així mateix, s’ha detingut a dues persones més que tenien diverses ordres de detenció acordades per les autoritats judicials.

En relació amb la vigilància del trànsit s’han instruït quatre atestats policials per conduir sense haver obtingut mai el permís de conducció, així com diverses denúncies administratives per conduir sense assegurança de responsabilitat civil (AOV) i inspecció tècnica de vehicles (ITV).

 

Amb tot això, s’informa de la necessitat de dur aquesta documentació en vigor al vehicle per garantir la seguretat viària.

Finalment, s’han confeccionat diverses denúncies administratives per tinença d’armes prohibides i consum i/o tinença de substàncies estupefaents. Aquests serveis de prevenció es mantindran de manera periòdica en els pròxims mesos.