Detenen dues vegades, en menys de 48h, un lladre que va robar en dos pisos de Tarragona

  Primer s'emporta una nevera d'un pis i mentre la intenta vendre a la segona víctima li pren les claus de casa per robar-li joies, un ordinador i diners en efectiu

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  Els Mossos d’Esquadra han detingut dues vegades en la mateixa setmana a un jove de 19 anys, veí de Tarragona i de nacionalitat marroquina, per dos delictes de robatori amb força i un d’atemptat als agents de l’autoritat. El relat dels fets s’inicia dilluns a la tarda quan el propietari d’un pis situat al carrer Trinquet Vell de Tarragona truca la Policia perquè algú havia entrat a l’interior d’un habitatge que tenia per llogar. Els agents comproven que havien trencat la porta i s’havien endut la nevera. Després que els Mossos ajudessin el propietari a posar un cadenat perquè la porta quedés tancada van acompanyar-lo a denunciar el robatori. Mentre l’home estava a la comissaria posant la denúncia, un veí l’avisa que havien tornat a entrar a robar al seu pis. Una altra patrulla s’apropa al pis i veu com hi sortia un jove, al qual van detenir. El cadenat del pis estava trencat, la rentadora fora del seu lloc i els armaris i calaixos oberts, a més, en l’escorcoll els agents li troben 200 euros amagats a la roba interior. Per aquest robatori, el detingut passa a disposició judicial dimarts al matí i queda en llibertat amb càrrecs.
  En paral·lel, dilluns a la nit, un veí de Tarragona denúncia als Mossos que un jove li havia sostret les claus de casa i que havia entrat al seu domicili a robar. La víctima relata que al matí un jove li havia intentat vendre una nevera -que havia robat a la primera víctima- i que, un cop al pis, hauria aprofitat per prendre-li un joc de claus.

  Poc després, aprofitant que l’home havia sortit de casa, el jove hauria tornat a l’immoble i s’hauria emportat diverses joies, un ordinador portàtil, una televisió i diners en efectiu.

  Dimarts al matí, tot just després de quedar en llibertat amb càrrecs pel primer robatori, el jove va anar a casa del veí a qui volia vendre la nevera per acordar el preu de venda. Un cop allà, la víctima va avisar els Mossos, que van acudir a detenir, per segon cop, al jove per un altre robatori amb força. En aquell moment, però, el jove va intentar fugir i va agredir els agents amb empentes.

  El detingut, que ja acumula sis antecedents policials, passarà en les pròximes hores a disposició judicial. Els Mossos d’Esquadra van acompanyar la primera víctima al domicili de la segona per tal que pogués recuperar la seva nevera.