Detenen dos homes per una baralla a la Part Alta

Estan arrestats per amenaces i lesions lleus

Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Tarragona van detenir divendres passat dos homes de 19 i 20 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Tarragona, com a presumptes autors dels delictes d’amenaces i lesions lleus.

Les detencions són fruit de les gestions iniciades el passat 18 d’abril arran d’una baralla que es va produir entre diversos joves a la Part Alta de Tarragona.

En arribar al lloc, la baralla ja s’havia dissolt i els dos grups havien marxat del lloc. Les gestions policials van permetre identificar diversos joves implicats entre els quals hi havia els principals responsables de la disputa. A més, els mossos van recuperar un parell d’objectes utilitzats pels implicats.

Uns dies més tard, els mossos van poder localitzar i detenir dos dels responsables de la baralla. Tanmateix, les diligències estan obertes i no es descarten més detencions.

Els detinguts, que acumulen entre els dos una trentena d’antecedents, van passar dissabte a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i van quedar en llibertat amb càrrecs.