Detenen dos homes a Salou per quatre robatoris en el mateix edifici durant un mes

En un dels habitatges els lladres van ser sorpresos per la propietària

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes a Salou (Tarragonès) com a presumptes autors de quatre robatoris amb força en el mateix edifici durant el mes de juny. Els dos homes actuaven de matinada i van robar televisors, material informàtic i tecnològic, petits electrodomèstics i tota mena de petits objectes de valor.
En un dels habitatges els lladres van ser sorpresos per la propietària. Els dos homes, de 41 i 65 anys i un de Sierra Lleona i l’altre de nacionalitat espanyola, acumulen una trentena d’antecedents policials per delictes patrimonials. Van ser detinguts aquest dimarts, al domicili de Salou on convivien, i està previst que en les properes hores passin a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.
El primer dels robatoris es remunta al 5 de juny, quan uns desconeguts van accedir a l’interior d’un habitatge del carrer Pere III el Gran de Salou després d’enfilar-se per un balcó i forçar una finestra. Els lladres van tornar a actuar tres cops més en el mateix edifici en comprovar que alguns dels pisos eren segones residències.

Ara bé, en un dels apartaments hi van actuar quan una persona estava dormint en una de les habitacions i van haver de fugir d’un altre en ser sorpresos per la propietària. Els Mossos van comprovar que residien en una casa molt propera a l’edifici on havien estat robant.