Més de 6.000 persones han gaudit de la primera edició de ‘Creixell, Terra de Pirates’

  Turistes i visitants provinents principalment de França, l'Aragó, País Basc, Navarra i Catalunya han pogut disfrutar-ho

  Els principals carrers del nucli històric de Creixell han estat l’escenari de la primera edició de la fira Creixell, Terra de Pirates 2022 aquest passat cap de setmana. Més de 6.000 persones, entre ells turistes i visitants provinents principalment de França, l’Aragó, País Basc, Navarra i Catalunya, l’han visitat.

  Durant tot el cap de setmana s’han dut a terme activitats relacionades amb la temàtica dels pirates.

  Les activitats organitzades des de l’àrea de turisme de l’Ajuntament de Creixell han estat especialment adreçades al públic familiar. Parades d’artesania, atraccions i activitats per la canalla, animació i teatre musical, melodies pirates, tallers, pinta-cares pirata, cercavila, gimkama, espectacle de malabars de foc nocturn, demostració de softcombat, màster class pirata de zumba, repartiment de polseres pirates fluorescentsi moltes altres  iniciatives per a tota la família.

  Durant els dies de la fira, també hi ha hagut l’actuació del conegut Mag Lari al Casal Municipal i una exhibició de swing al Mirador a càrrec de Bàsic escola de ball de Reus.

  La regidora de turisme, Silvia Farrero, fa una valoració molt positiva de com s’ha desenvolupat aquesta primera fira de temàtica Pirata. “A l’hora d’organitzar aquesta fira des de l’àrea de turisme de l’ajuntament i anomenar-la Creixell, Terra de Pirates, s’ha tingut en compte una llegenda de Creixell. En temps que la costa catalana es trobava plena de pirates algerians i d’altres llocs, aquests quan podien assaltaven i saquejaven els pobles de la costa, enduent-se molts captius” explica la regidora Farrero. I això ha tingut molt d’èxit i molt bona acollida pels visitants.