Creixell engega un programa adreçat als nous nadons

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’alegria i la il·lusió d’estar esperant un nadó és única. I les sensacions que comporta també: veure, per exemple, com a la família i als amics se’ls il·lumina la cara quan se’ls dona la bona notícia. Per això, l’Ajuntament de Creixell vol posar en valor, a partir del nou any 2022, les celebracions de benvinguda als nadons del municipi.

  El consistori ha engegat un programa amb el títol ‘CREIXELL ET DONA LA BENVINGUDA’ que, a banda d’enviar a les famílies una carta de benvinguda al nounat on es presenta el municipi i tots els serveis amb què disposen com a família, a partir del 2022 també se’ls farà entrega d’una canastreta amb productes artesanals elaborada per la Cooperativa Niu, de les altafullenques Noemí Ferret i Rebeca Luciani, que recentment ha estat reconeguda en els Premis Emprèn 2021 de la Diputació de Tarragona.

  Aquest matí s’ha fet a Cal Cabaler de Creixell la presentació oficial del projecte “CREIXELL ET DONA LA BENVINGUDA“.

  La regidora delegada Chelo Picón ha explicat que es tracta d’una iniciativa molt adient i que el naixement al territori de la Cooperativa Niu, de les veïnes altafullenques Noemí Ferret i Rebeca Luciani, ha propiciat la seva posada en marxa. Aquest programa combina l’artesania i la benvinguda de nadons a la vila amb l’economia social.  Es de destacar que són productes fets a mà i de Km 0.

  La Cooperativa Niu ha agraït a l’Ajuntament de Creixell el seu suport.