Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

Covestro: una de les millors empreses per a treballar a Espanya segons Forbes

Avatar photo

El sistema de retribució salarial, el salari emocional o el compromís mediambiental han estat alguns dels aspectes valorats per Forbes per a concedir aquest reconeixement a la companyia

Covestro ha estat distingida com una de les 100 millors empreses en les quals treballar a Espanya segons Forbes. La companyia, reconeguda amb aquesta distinció per segon any consecutiu, ha aconseguit aparèixer en el rànquing gràcies a la valoració dels seus empleats per les seves bones pràctiques en l’àmbit dels recursos humans.

Entre els aspectes valorats per l’organització per a incloure a Covestro en el rànquing destaquen el sistema de retribució salarial, avantatges contribuents al salari emocional, o aspectes relacionats amb la cultura empresarial, com el compromís mediambiental. Així mateix, per a l’elaboració del llistat també s’han tingut en compte els diferents projectes amb els quals compta  Covestro a Espanya, centrats a promoure la salut i el benestar físic i emocional dels treballadors, i les activitats inclusives amb les famílies.

María Cinta Perolada, directora de RH de Covestro, ha apuntat: “Un any més, l’obtenció d’aquest reconeixement demostra que estem treballant en el bon camí i ens motiva a continuar implementant millores que beneficiïn l’actiu més gran de la nostra companyia: totes les persones que la formen. Per elles, continuarem repensant i impulsant noves pràctiques que ajudin a fomentar tot el seu talent i promoguin el seu benestar, confiança i motivació per continuar formant part del nostre equip”.

Realitzat per la consultoria experta en clima laboral, Sigma Dos, el Rànquing Forbes ha rebut aquest any més de 2.000 candidatures d’empreses de més de 250 treballadors, de les quals 100 han estat seleccionades.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

13 + six =

Notícia anterior

‘Només et queden 3 mesos de vida’: Fa 15 anys que és viva i surt el motiu a la llum

Notícia següent

Pep Guardiola reparteix la prima per guanyar la Premier entre els treballadors

Notícies relacionades