Dos cotxes calcinats en poques hores encenen les alarmes a Tarragona

Un dels vehicles havia estat denunciat com a robat hores abans

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Les autoritats investiguen l’origen de l’incendi de dos cotxes als barris de Ponent de Tarragona en menys de 24 hores. Es dona la circumstància que un dels vehicles havia estat robat poques hores abans, el que ha fet encendre les alarmes.

 

El primer dels focs es va produir en un cotxe estacionat al carrer Vint del barri de Bonavista, la matinada de dissabte al voltant de les 5:00 hores. Un camió de Bombers va apagar el foc, que només va afectar aquest vehicle i no va deixar cap persona ferida.

 

Hores més tard, ja de nit, a les 23:35 hores, els Bombers van rebre un nou avís per l’incendi d’un altre vehicle, en aquest cas al carrer Riu Onyar del barri de Camp Clar i a pocs metres de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra.

 

De nou, un camió de Bombers va traslladar-se a la zona per apagar el foc, que tampoc va afectar altres vehicles ni va deixar ferits. La Guàrdia Urbana, que també va traslladar-se al lloc dels fets, va inspeccionar el vehicle i va esbrinar que el seu robatori havia estat denunciat hores enrere.

 

Ara, llavors, la policia investiga què va poder passar amb els dos vehicles i si els seus incendis podrien estar relacionats. En el segon cas, a més, intenten esbrinar què va passar amb el vehicle des que es va denunciar el robatori fins que va aparèixer cremat.