Constantí fa un homenatge al mestre Ricardo Corbacho

Ha sigut a la XVIII edició del Trofeu de Karate Vila de Constantí

El Pavelló Poliesportiu Municipal va viure aquest dissabte 19 de novembre una cita molt especial, amb la XVIII edició del Trofeu de Karate Vila de Constantí “Memorial Akio Nozoe” organitzat pel Club Karate Kushin Kai Constantí, el Club de Karate Kushin-Kai Tarragona i l’Ajuntament de Constantí.

Aquesta no va ser una edició qualsevol, i és que ha estat la primera que se celebrava sense el mestre Ricardo Corbacho, qui va ser l’ànima del Club Karate Kushin Kai Constantí durant més de 35 anys. Per aquest motiu, l’esdeveniment d’aquest dissabte va ser també el 1r Trofeu Ricardo Corbacho de karate, a qui es va rendir un emotiu homenatge.

Com és habitual, la cita va comptar amb la participació dels diferents clubs i associacions de Karate de l’estil Kushin Kai de tota la província de Tarragona amb la presència d’uns 150 esportistes de totes les edats.

A més de recordar la memòria de Ricardo Corbacho, l’esdeveniment de dissabte també va commemorar els 50 anys de la implantació de l’estil Kushin Kai a la província per part del mestre Kozo Mizoguchi.