Constantí acollirà la Primera Marató de Jiu-jitsu brasiler

La jornada comptarà amb la col·laboració d’altres entitats esportives del municipi i de l’Ajuntament de Constantí

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí acollirà aquest dissabte, 4 de febrer, una intensa jornada esportiva organitzada pel Club Gladius Defensa Constantí. Al llarg del matí arribarà la Primera Marató de BJJ (Jiu-jitsu brasiler), amb la participació d’una cinquantena de clubs de tot l’Estat. La jornada comptarà amb la col·laboració d’altres entitats esportives del municipi i de l’Ajuntament de Constantí.

La Marató de BJJ és un campionat de lluites continuades que no s’ha fet mai, en què es premia la capacitat personal de resistència. Les lluites tenen una durada de 5 minuts i 2 de descans. L’esdeveniment compta amb 50 lluites consecutives amb un màxim de 6 hores de durada. En total, s’han inscrit al campionat més de 200 esportistes de 46 clubs estatals.

Durant aquesta primera marató de BJJ es realitzarà també una exhibició a càrrec del Club Gimnàstica Estètica i Rítmica Constantí (11 h), una classe de zumba amb la professora Eva Oller (12:15 h) i una exhibició de judo a càrrec del Club Gladius (13:30 h). A més, a les 11 hores hi haurà també la presència a la via pública de grups de moters de la província, aficionats a les motos Custom-Harley Davidson.

D’altra banda, a la tarda es durà a terme el Campionat de Judo Vila Centcelles Constantí, adreçat a judokes nascuts entre 2011 i 2018. Es tracta d’una competició que comptarà amb la participació de sis clubs de la província de Tarragona. En total, hi haurà l’assistència d’uns 150 participants d’entre 4 a 11 anys, 30 dels quals seran del Club Gladius Defensa Constantí.