Comencen les obres dels revestiments de la Capella del Castell dels Icart de Torredembarra

  Es fan per tal d’evitar que es malmetin els diferents elements que es conserven originalment i que la seva degradació no avanci

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Aquests dies s’han iniciat les obres de sanejament i consolidació dels revestiments de la Capella del Castell dels Icart de Torredembarra. Es tracta d’una intervenció per a la conservació dels elements recuperables, per tal d’evitar que es malmetin els diferents elements que es conserven originalment i que la seva degradació no avanci, fins al moment que es decideixi la seva restauració i reintegració integral, tal com ha explicat la regidora de Cultura i Patrimoni, Núria Batet.

  La intervenció es desenvolupa en dues parts diferenciades:

  1. Buidat del reompliment de terres a la sala annexa a la Capella.

  2. Diferents intervencions en el recinte de la Capella per al sanejat, eliminació i consolidació dels morters i revestiments, i ventilació creuada de la sala.

  L’empresa adjudicatària dels treballs és CATARQUEÒLEGS SL per un import total de 48.380 €. Per al seu finançament, l’Ajuntament de Torredembarra compta amb una subvenció per a les obres de restauració i conservació d’immobles de notable valor cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per un import de 19.928,99 €.