Comença la instal·lació de nous jocs infantils en diversos parcs de Vila-seca

Des de fa unes dies, ha començat a Vila-seca la instal·lació de nous jocs infantils en diversos parcs. En concret, al llarg d’aquest setmana s’està treballant al Parc dels Aragalls i al Parc de l’Hort del Pep de Vila-seca i als parcs de Ramon Roig i de la zona esportiva de la Plana.

En aquests 4 espais hi estan treballant un total de 3 equips amb l’objectiu que els parcs puguin ser adequats a les persones de mobilitat reduïda i als infants més petits. Amb una inversió de 619.824 euros, quan finalitzin tots els treballs hauran estat renovats un total de vuit parcs infantils: 6 a Vila-seca i 2 a la Plana.

A més dels que ja s’hi han iniciat les millores, també es preveu la renovació del parc de la Formiga, el pati d’illa del Colomí, el parc de la Rambla de Catalunya i el parc de les Illes.
Cal recordar que les tasques que es realitzaran a cadascun dels parcs, són les següents: al Parc dels Aragalls s’hi instal·larà una nova zona de jocs per als més petits, una estructura multi-jocs i dues taules de tenis-taula. Al Parc de l’Hort del Pep, l’actuació més important contempla afegir una àrea de multi joc adaptat a tothom, també a persones amb necessitats especials, facilitant la seva accessibilitat i pavimentant-lo amb cautxú.

 

El Parc de la Formiga és el que rebrà l’actuació més rellevant, redistribuint totalment l’àrea i retirant els jocs existents. La zona destinada a jocs infantils s’ampliarà al màxim, s’ubicaran nous elements de lleure i es diferenciaran dues zones per edats i segons nivell d’accessibilitat. Al Pati del Colomí la pèrgola es completarà per a cobrir tota l’estructura; mentre que al parc de la Rambla de Catalunya se substituirà el seient d’un gronxador per a què pugui ser utilitzat per nadons i al Parc de les Illes es renovarà completament la gespa artificial de la pista de futbol. Aquestes són les actuacions que es duran a terme i ja han començat als parcs infantils de Vila-seca.

Pel que fa a la Plana, concretament al Parc de Ramon Roig, s’hi estan retirant els jocs que es troben en desús i es crearà una zona de joc lliure al seu lloc, la qual es complementarà amb un espai multi joc pavimentat amb cautxú. Per últim, a la Zona Esportiva també s’hi estan instal·lant tres nous jocs.

Cal recordar que els jocs infantils de la Pineda ja han rebut inversions durant els dos últims anys, que han permès diverses actuacions per a posar-los al dia i renovar-los.