El Centre d’Estudis d’Altafulla busca la col·laboració ciutadana per l’obra de Joan Anton Balcells

L'entitat hi dedicarà un llibre gairebé vint anys després de la seva mort

El pintor Juan Antonio / Joan Anton Balcells Gatell va pintar profusament Altafulla les dècades de 1970-80 i 90. Ara, gairebé vint anys després de la seva mort, el CEA li dedicarà un llibre, dins la col·lecció ‘Gent de bulla’.

L’entitat busca obra seva per poder-la fotografiar, posant un interès especial en els retrats (aquarel·lats o al carbó). Com que bona part de la seva obra són aquarel·les, s’entén que la majoria d’aquesta obra estarà emmarcada. El CEA, com ja ha fet altres vegades, es compromet a desmuntar i tornar a muntar els quadres que se’ns deixi retratar.

Demanen a tothom que tingui pintures de Balcells que es posi en contacte amb el CEA, bé per correu electrònic (cestudis@tinet.org), bé al local social (antigues escoles Teresa Manero, on se’ns pot trobar els dimecres de 5 a 7) o bé per WhatsApp (669 828 742).

Per tal de fer-se una idea del material que hi ha i poder-ne fer una selecció, l’entitat demana que prèviament s’enviï una fotografia orientativa per WhatsApp. Hi ha un interès molt especial en localitzar un retrat que va fer a la seva filla.