Brutal baralla al barri del Port de Tarragona

L'AVV del Port reclama més presència policial al barri

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Foto: @BarridelPort a X

Un grup de joves ha protagonitzat aquest matí de diumenge, al voltant de les 10h, una baralla a la plaça dels Carros, a la part baixa la ciutat. La baralla ha continuat cap al carrer Apodaca, tot just davant d’un supermercat on un dels implicats a la baralla amb la cara plena de sang s’hi volia refugiar.

Segons detallen fonts del barri, els individus portaven armes blanques i s’estaven increpant i barallant d’una forma molt violenta fins que han arribat els efectius policials i han intervingut per aturar-la.

Segons detalla, el blog del Barri del Port, una estona més tard els mateixos implicats han protagonitzat aldarulls al carrer del Lleó i els Mossos d’Esquadra han hagut d’intervenir de nou.

Els efectius policials reconeixen que són persones reincidents. Tot i això, en cap de les dues actuacions s’han fet detencions.

L’Associació de veïns del Port reclama solucions

L’AVV del Port reclama més presència policial al barri, en cas de no complir-se, l’entitat veïnal farà una crida a noves mobilitzacions passades les festes de Santa Tecla, tal com va advertir.