Arriba la XIII Marató Musical a Constantí per la Marató de TV3

Aquest diumenge 18 de desembre, arriba la XIII Marató Musical

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Un any més, Constantí torna a mostrar la seva solidaritat amb La Marató de TV3, aquest any dedicada a la salut cardiovascular. Aquest diumenge 18 de desembre, arriba la XIII Marató Musical organitzada per l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” amb la col·laboració de l’Ajuntament. A partir de les 17 hores, al Pavelló Poliesportiu, començaran les actuacions musicals amb la participació de totes les formacions instrumentals de l’Escola Municipal de Música de Constantí, el Grup de Vent Avançat de l’Escola Municipal de Música “Robert Gerhard” de Valls, Manureco, Tony Sanahuja i Patrick Navarro.

A la mitja part hi haurà coca i xocolata. Hi col·laboren la Carme del Pa i la Pizzeria La Raval.

Dintre d’aquesta Marató Musical, el mateix diumenge al matí, també s’inclouran l’Exhibició de Nadal del Club Gimnàstica Estètica i Rítmica Constantí, a les 11.30 hores, i el Festival de Nadal organitzat pel Club Patí Constantí, a les 12.30 hores.

 

Lectures solidàries i botigueta “Retalls”

Són diverses les iniciatives solidàries que s’han fet al llarg d’aquests dies a Constantí en col·laboració amb la Marató.

Aquesta setmana s’han fet a la Biblioteca Municipal les “Lectures Solidàries per la Marató de TV3”. En total han estat 281 persones les que al llarg d’aquests dies han passat per la Biblioteca i han dedicat uns minuts a la lectura. L’Ajuntament de Constantí aportarà 1€ per cada lector/a i d’aquesta manera les lectures es convertiran en donatius per a una molt bona causa. L’activitat ha comptat amb la col·laboració de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà, i l’Institut de Constantí.

Una altra de les propostes que no ha faltat a la seva cita solidària és la botigueta “Retalls”, que per novè any consecutiu exposa i posa a la venda tots els treballs realitzats durant els últims mesos en tècniques de decoració, costura, labors i manualitats.