Aquesta nit s’emet “Llegendes de la covid” al canal de la Conselleria de Joventut

En la sessió d’avui podrem veure alguns dels rumors i de les llegendes sorgits al voltant del coronavirus

La irrupció de la COVID-19 ha sacsejat el nostre dia a dia i ha capgirat la manera com ens relacionem. Aquesta nova situació ha provocat, com qualsevol gran canvi, reaccions diverses i situacions conflictives, que han generat rumors que ens ha servit per vehicular els nostres neguits i les nostres pors.

 

En la sessió d’avui podrem veure alguns dels rumors i de les llegendes sorgits al voltant del coronavirus -molts d’ells des del punt de vista humorístic-, així com alguns exemples del folklore que ens va acompanyar durant el confinament, des d’acudits a mems, que exemplifiquen com hem reaccionat davant aquesta situació. La xerrada, que anirà a càrrec d’Emili Samper, serà avui dimecres 11 de novembre i a les 21h, en directe per www.tarragonajove/streaming .

 

Aquest acte s’emmarca dins el cicle “La ciutat a cau d’orella” de la Conselleria de Joventut i coorganitzat junt amb la Biblioteca Pública de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili i l’Escola de Lletres. Per a més informació del cicle: https://tarragonajove.org/wp-content/uploads/2020/10/Ciutat-a-cau-dorella-2020.jpg