Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

Apareixen pintades que comparen VOX amb Somos Catllar

Avatar photo

Les pintades han aparegut a una de les parets del cementiri del Catllar

Després del resultat de les eleccions d’aquest passat diumenge 28 de maig, Esquerra Republicana, el partit que havia ostentat l’alcaldia els darrers set anys, s’ha enfonsat  i ha perdut dos dels tres regidors que tenia. Somos Catllar va sortir com la força guanyadora amb 606 vots i 4 regidors. En segona posició va sortir PSC amb dos regidors.

Davant aquest canvi de majories, han aparegut pintades al cementiri del Catllar comparant al partit Somos Catllar amb VOX.

 

Antonio López, el cap de llista del PSC de Catllar (segona força a les eleccions), ha criticat les pintades “Nosaltres estem en contra de qualsevol mena de pintada o qualsevol mena d’assenyalament cap a altres partits polítics, creiem que no és la fórmula. A més això embruta el patrimoni de tots i perjudica a l’Ajuntament, el fet que ha de posar diners per tornar a pintar la paret. No són les maneres en què la gent ha de manifestar la seva oposició a un determinat grup polític”.

Des del partit de Somos Catllar, el cap de llista David Rodrigo, ha explicat a La Ciutat que no té constàncies de res sobre aquestes pintades. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twelve + six =

Notícia anterior

Badalona localitza 90 veïns dormint al carrer, el doble que els darrers anys

Notícia següent

El presentador Manu Sánchez, de 37 anys, anuncia que pateix càncer

Notícies relacionades