Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

Canvis temporals a l’aparcament municipal Bastos

Avatar photo

Tancament temporal de la planta alta de l'aparcament municipal Bastos per tasques de manteniment i conservació

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT), encarregada de gestionar l’aparcament Municipal Bastos, ha iniciat una revisió global de les instal·lacions de l’aparcament, on es faran uns treballs de conservació que inclouen un estudi geotècnic del subsol i unes tasques de control per assegurar el perfecte estat de conservació de l’estructura metàl·lica en ell existent.
L’aparcament compta amb 361 places, dividides entre la planta baixa (a peu de carrer), i planta alta (formada per una instal·lació provisional metàl·lica amb prop de 25 anys d’antiguitat), on de forma periòdica es duen a terme tasques de manteniment i conservació. Amb motiu d’aquestes tasques de manteniment, s’ha procedit a tancar la planta alta de l’aparcament. Els 104 vehicles dels abonats que estacionen diàriament en ella seran reubicats provisionalment en la planta Baixa (a nivell de carrer).
Mentre durin els treballs, l’aparcament de Bastos no podrà oferir places de rotació per a no abonats, els aparcaments municipals més propers a aquesta ubicació són l’aparcament dissuasiu Independència i l’aparcament tancat municipal Imperial Tarraco, que compta amb una tarifa de màxim diari de 4,95€.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nineteen + 1 =

Notícia anterior

Acte de lliurament del Premi Margarida Xirgu 2023

Notícia següent

La Ciutadella Ibèrica de Calafell rep una subvenció de 99.807€ per al nou camí d’accés

Notícies relacionades