Antonio Orozco triomfa a La Pobla de Mafumet

Era un dels grans actes organitzats a La Pobla de Mafumet per aquest estiu i no va decebre. El concert d’Antonio Orozco va ser tot un èxit al municipi, on s’hi van aplegar més de 3.100 persones per ballar i gaudir al màxim de la música del cantant i compositor barceloní.La pista coberta de La Pobla va quedar petita en aquest concert en què no hi van faltar alguns dels grans èxits d’Orozco com ‘Devuélveme la vida’, cançó que va interpretar junt amb el també artista Javier Hermosilla.

Durant unes dues hores, Antonio Orozco va oferir un espectacle ple d’emocions i energia per a un públic totalment entregat que no va parar de cantar i ballar durant tota l’estona. L’artista no va voler descuidar la vessant solidària i és per això que cap al final del concert va tenir lloc un moment molt emotiu. Orozco va sortir a l’escenari amb el seu fill i tots dos van fer una crida perquè els assistents enviessin un missatge de mòbil amb el qual es recollirien diners per al projecte que ha anomenat ‘Ángeles de la Guarda’. Amb aquesta denominació es refereix als professionals de l’Hospital Sant Joan de Déu que treballen per combatre el càncer infantil i que des de fa uns mesos, reben el suport d’Orozco, qui fa aquesta mateixa crida en tots els seus concerts.

Després d’aquest gest solidari, l’artista va interpretar la cançó ‘Mi héroe’ que parla d’aquesta malaltia. El concert va anar precedit per l’actuació d’Antonio Cruz, veí de La Pobla de Mafumet i que va interpretar les cançons del seu disc Ciencias Naturales. L’artista local, molt vinculat al món de la música des de ben jove, va actuar durant prop d’una hora.

Continuen les Festes d’Estiu

El concert d’Antonio Orozco d’aquest passat dissabte es trobava dins el programa de les Festes d’Estiu de La Pobla de Mafumet , en el marc de les quals hi ha preparades activitats de tot tipus, com concerts, projeccions de pel·lícules o festes familiars entre d’altres.De cara a aquesta setmana i el marc de les Festes d’Estiu, hi ha prevista la projecció de la pel·lícula ‘El bebé jefazo’. Aquesta sessió de cinema a la fresca es durà a terme a la pista coberta i tindrà lloc aquest proper dissabte a les 21 h. De cara al cap de setmana vinent també, el municipi continuarà amb la celebració del Poblatapa, la ruta gastronòmica de La Pobla en què els bars i restaurants ofereixen una tapa i una beguda per 2,5 €. El Poblatapa es va iniciar el passat 7 de juliol i aplega un total de 13 propostes gastronòmiques que s’ofereixen els divendres, dissabtes i diumenges.