A punt la 3a edició del joc ‘Trobem el Patge Reial!’ de Roda de Berà

  El joc té una important vessant pedagògica. Aquest any les pistes estaran relacionades amb les antigues fonts d’aigua de Roda de Berà.

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Els dies 28 i 29 de desembre, d’11 a 14 hores, els infants de Roda de Berà es retrobaran amb l’emissari reial. Un any més el Patge estarà amagat en algun punt emblemàtic de Roda de Berà i les famílies l’hauran de trobar a través d’un divertit joc de pistes amb codis QR. 

  Aquesta activitat, la qual es va posar en marxa com una fórmula alternativa per evitar contagis durant la pandèmia de la covid-19, ha tingut tant d’èxit que ha passat a formar part del programa de Nadal de Roda de Berà. En la passada edició 249 persones van aconseguir esbrinar on s’hi amagava el Patge. 

  El joc començarà a la plaça de l’Ajuntament, on es farà lliurament als infants de la butlleta de participació que hauran d’anar omplint amb gomets de colors a mesura que el joc vagi avançant, fins a completar les sis pistes diferents. Després de recórrer localitzacions històriques de Roda de Berà, que enguany estaran relacionades amb les antigues fonts d’aigua, descobrint la darrera pista, arribaran al lloc on finalment els hi esperarà el Patge Reial. Allà podran lliurar-li les cartes amb els seus desitjos i fer-se una foto amb ell. 

  Els Reis Mags, per mar 

  Ses Majestats els Reis Mags d’Orient tornaran a arribar a Roda de Berà per mar en el seu veler de fusta. Serà el 5 de gener, a partir de les cinc de la tarda al Port Esportiu Berà. A partir de dos quarts de set de la tarda començarà la gran cavalcada, des de la plaça Francesc Macià. Recorreran els principals carrers del nucli urbà per arribar a l’Ajuntament on, des del balcó, s’adreçaran a totes les famílies amb el seu missatge i rebran, de mans de l’alcalde Pere Virgili, la clau màgica de Roda de Berà. 

  Finalment, repartiran casa per casa els regals que, prèviament els seus ajudants hauran recollit els dies 4 i 5 de gener al Casino Municipal.