A licitació les obres del Barranc de Barenys de Salou que solucionaran les inundacions del barri de la Salut

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Infraestructures de la Generalitat de Catalunya ha licitat l’execució de les obres que han de posar solución definitiva al risc d’inundacions del barri de la Salut de Salou, per un valor total de 8.135.879,24 euros.

L’alcalde Pere Granados ha manifestat que “per fi podrem veure solucionat un dèficit històric del municipi, amb unes obres que ja serán una realitat el darrer trimestre d’aquest any 2021”. Les obres en concreten en dos trams: un amb els calaixos soterrats pel carrer de Barenys des de la les vies del ferrocarril fins a mar. I l’altra es tracta d’una canalització a cel obert entre el ferrocarril i el Vial de Cavet.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “valorem positivament que la Generalitat de Catalunya hagi vist com una prioritat solucionar el problema que té el municipi amb les inundacions”, i per això ha volgut transmetre el seu agraïment a la Conselleria de Territori i Sostenibilitat i també a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) “perquè podrem acabar amb la greu problemàtica que pateix el barri de la Salut i el perjudici pels seus veïns i veïnes”.

L’inici de les obres podrien començar durant el darrer trimestre d’aquest any 2021, i la durada de l’obra seria de 18 mesos. El termini perquè les empreses puguin presentar les ofertes és fins el 26 de maig de 2021.